Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Packung | (3-oz) lemon gelatin |
1 Tasse | water boiling |
1/2 Tasse | water cold |
1 1/2 Esslöffel | lemon juice |
1/2 Tasse | mayonnaise |
1/2 Esslöffel | onion grated |
1 | cucumber chopped |
1 Dose | (7-oz) tuna |
1/4 Tasse | Sliced; stuffed green olives |
Dissolve gelatin in boiling water; add cold water, juice, mayonnaise and onion. Beat with fork. Chill until thick and syrupy. Fold in remaining ingredients; pour into 1-1/2 quart mold. Chill until firm.
Mrs N.R. Hosey (Judy)
Marvell, Ar
From the book <High Cotton Cookin'>, Marvell Academy Mothers Assn, Marvell, Ar 72366, Isbn 0-918544-14-9, downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |