Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Vanilla Cream Filling
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
6 Esslöffelsugar
2 Esslöffelcornstarch
1 Prisesalt
1 Tassemilk
Slightly beaten egg yolks
1 EsslöffelButter + butter for
 Greasing
1/2 Teelöffelvanilla
1 Prisecinnamon
die Zubereitung:

In med pan combine sugar, starch & salt; gradually add milk, stirring constantly. Cook & stir over med heat until very thick & begins to bubble. Remove from heat. Add a few Tbls. Hot mixture to yolks & stir to blend. Slowly pour yolks into pan, stirring constantly. Cook & stir mixture over low heat. Stir in butter, vanilla & cinnamon. Transfer filling to bowl. Place piece of buttered waxed paper directly on filling & cool to room temperature. Refrigerate 1 hour before using.


Anmerkungen zum Rezept:
keine