Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Vanilla Custard - Bon Appetit
Zutaten für 1  Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 Tassewhipping cream
Vanilla bean; split lengthwise
egg yolks
1/4 Tassesugar
die Zubereitung:

Using the whole vanilla bean gives this custard a wonderful unique taste!

Place cream in a heavy saucepan over medium heat. Scrape in the seeds from the vanilla bean; add pod. Bring to simmer. Remove from heat. Cover and let stand 1 hour to let flavors marry.

Whisk yolks and sugar in medium bowl to blend. Bring cream mixture to simmer over medium-low heat. Gradually whisk hot cream into yolks. Return mixture to saucepan and stir until the custard thickens and coats spoon (about 4 minutes). Do not boil. Strain into bowl. Cover and chill.

Busted and entered for you by: Bill Webster


Anmerkungen zum Rezept:
keine