Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
| Vegetable cooking spray |
1 Esslöffel | all-purpose flour |
1/2 Tasse | sugar |
1/4 Tasse | cornstarch |
2 Esslöffel | Margarine melted |
1 | egg |
1 Esslöffel | vanilla |
3/4 Tasse | all-purpose flour |
1/2 Teelöffel | baking powder |
1/8 Teelöffel | salt |
Coat baking sheets with cooking spray and dust with flour; set aside. Combine sugar, cornstarch, margarine and egg in a large bowl; stir well with a whire whisk. Add vanilla to mixture, as well as flour, baking powder and salt. Stir until smooth.
Drop dough by rounded teaspoonfuls 2 inches apart onto prepared cookie sheets. Bake at 350 for 15 minutes. Remove cookies from pan; let cool on wire racks.
Per serving: 32 Calories; 1g Fat (22% calories from fat); 0g Protein; 6g Carbohydrate; 5mg Cholesterol; 21mg Sodium
from one 6-inch vanilla bean.
From the MasterCook recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |