Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Veal Cutlets with Capers
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
24 x ca. 30 gVeal cutlets (4 @ 6oz each)
2 Esslöffellemon juice
1/2 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelpepper
1/2 Teelöffelpaprika
1 Esslöffelvegetable oil
2 x ca. 30 gCapers; drained(1/2 sm. jar)
1/4 TasseWhite wine; dry
Bayleaf
3 EsslöffelEvaporated milk garnish
 Pickled beets; sliced
Lettuce leaves
die Zubereitung:

Sprinkle cutlets with lemon juice and season with salt, pepper and paprika. Heat oil in a frypan and fry cutlets for 3 minutes on the first side. Turn cutlets over and add drained capers to pan. Fry again for 3 minutes; remove cutlets and arrange on a preheated platter. Pour wine into pan, scraping loose any brown particles from bottom of frypan. Add bay leaf, simmer liquid 3 minutes. Remove bay leaf. Blend in evaporated milk and adjust seasonings. Pour over cutlets. Cut beets into strips and arrange on lettuce leaves as a garnish.


Anmerkungen zum Rezept:
keine