Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Vegetable Crackers
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Tasseflour
1 Esslöffeloil
1/4 TasseDried vegetable flakes
1/4 Tassesugar
1 Teelöffelsalt
1/2 TeelöffelBaking soda
1/4 Tasseshortening
2 TeelöffelMixed herbs (parsley, chives, oregano, savory, thyme, tarragon, etc.)
1 Teelöffelcelery salt
3/4 Tassewater warm
die Zubereitung:

Put vegetable flakes in blender and buzz until powdered. In a bowl, stir all ingredients except water until blended. Add water; stir until blended and a smooth dough forms. Divide in half, cover and let stand 10 minutes. Place half the dough on lightly oiled 17 x 14 inch baking sheet and roll out to edges (dough will be very thin). Use extra flour as needed to keep the dough from sticking to the rolling pin. Prick all over with a fork and cut in 1 1/2 inch squares. Bake at 400 degrees for 10 minutes or until crisp but not too brown. Remove to racks to cool. Repeat with remaining dough.


Anmerkungen zum Rezept:
keine