Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Vegetable Soup (Vegan)
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Norma Wrenn NPXR56B
1 x ca. 450 gRoma tomatoes; peeled;
 Seeded
1 mittelYellow onions diced
2 Tasse[stock]
4 Tassewater
Bayleaf
Fresh oregano sprigs
Fresh parsley sprigs
Strips lemon zest (2" long)
1/2 Tassecarrots thinly sliced
1 x ca. 450 gNew potatoes; unpeeled; cut
 Into 1" cubes
1/2 TasseCelery diced
1/2 Teelöffelsalt
 pepper ground
Ear yellow corn
1/4 x ca. 450 gGreen beans; trimmed; sliced
 On diagonal
1/2 TasseZucchini julienned
die Zubereitung:

Cut tomatoes into small pieces. Set aside. In large saucepan, saute butter and onion for 3-4 minutes. Add chicken broth and water. Tie together with string bay leaf, oregano, parsley sprigs and lemon zest, and add to pan along with tomatoes, carrots, potatoes, celery, salt and pepper. Bring to a simmer over medium heat, reduce to low, cover and cook 20 minutes. Cut kernels off corn cob and add to soup along with green beans and zucchini. Simmer, covered for 15 minutes more. Remove herb bundle. Taste, adjust seasonings and serve immediately. From Simple American Cooking,

D/L from Prodigy 12-8-94. Recipe collection of Sue Smith. 1.80ss


Anmerkungen zum Rezept:
keine