Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Vermicelli in Vodka Sauce
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
die Zubereitung:

Ingredients: 2 dried red peppers 3/4 cup vodka Soak red peppers in vodka for 24 hours

2-2/3 cup whipping cream 10 Tbsp butter 6 oz tomatoes, chopped 1 lb Vermicelli 3/4 cup freshly grated Parmesan cheese 3 Tbsp minced fresh parsley Freshly ground pepper to taste Directions: Combine cream, butter and tomatoes in heavy large saucepan. Simmer until reduced by 1/3, about 12 minutes. Cook pasta according to directions. Drain. Add to sauce. Boil 1 minute, stirring constantly. Discard red pepper add vodka to pasta. Simmer until sauce thickens, stirring constantly, about 3 minutes. Mix in 3/4 cup Parmesan and parsley. Serve immediately, passing additional Parmesan and pepper separately.

~End Recipe Export- þ Slmr 2.0 þ ~- Wm v3.10/92-0268 * Origin: Glen Burnie Windows Bbs, Md. (410)969-1914 (1:261/1165) ======================================================= =================== Bbs: DomTech Os/2 Date: 11-23-93 (16:10) Number: 222

Refer#: None To: John Janssen Recvd: No Subj: Marinara Sauce(Spaghetti Conf: (6) Cooking


Anmerkungen zum Rezept:
keine