Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Very Berry Cherry Cobbler
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Dose(540ml) Cherry pie filling
1 Packung(300g) Frozen blueberries,
 Thawed
1 Packung(300g) Frozen raspberries,
 Thawed
2 Esslöffelcornstarch
2 Tasseall-purpose flour
1/4 Tassesugar
1 Esslöffelbaking powder
3/4 Teelöffelsalt
1/2 TasseCold butter
1 Tassemilk
die Zubereitung:

In an ungreased 13x9x2-inch (3.5L) baking pan, combine cherry pie filling, blueberries, raspberries, corn starch and 2T sugar; set aside. Stir together flour, 1/4 cup sugar, baking powder and salt. With pastry blender or 2 knives cut in butter until mixture is crumbly. Add milk; mix lightly with fork until just combined. Drop spoonfuls of batter onto fruit mixture. Bake in 375F (190 °C) oven 35 to 40 minutes or until browned and bubbly.


Anmerkungen zum Rezept:
keine