Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Vidalia Onions with Cheese Sauce
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
12 mittelVidalia onions
1 Teelöffelsalt
4 Esslöffelbutter
4 Esslöffelflour
2 Tassemilk
Hard-boiled eggs; grated
1 Tassecheese grated
1/2 TeelöffelWorcestershire
 Paprika and parsley to taste
die Zubereitung:

Peel and wash onions; cook in boiling, salted water until tender. Drain and cool. Place onions in serving dish. Set aside.

In top of double boiler, blend butter and flour until smooth; add liquid gradually, stirring constantly. Add grated cheese and Worcestershire sauce. Cover tightly and place over hot water until ready to use. Pour over Vidalia onions. Garnish with grated eggs, parsley and paprika, and serve.

"Vidalia Sweet Onion Recipes",

The Vidalia Onion Committee

Valdosta, Ga 30474

From a collection of my mother's (Judy Hosey) recipe box which contained lots of her favorite recipes, clippings, etc. Downloaded from Glen's Mm


Anmerkungen zum Rezept:
keine