Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Vietnamese Barbecued Duck Breast
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Duck breasts; deboned and skinned
2 Esslöffeloil
4 Esslöffelvinegar
cloves garlic minced
1 Scheibe(1/2-inch) ginger root; crumbled
1/2 TeelöffelDried chile peppers or more
die Zubereitung:

This recipe is equally good with wild duck, partridge or ptarmigan.

Cut the breasts away from the bird and marinade at least two days in the other ingredients. The peppers can be increased up to 2 tsp according to taste. Drain breasts and grill over charcoal/gas, brushing on extra marinade as required. Serve with rice.

From the MealMaster recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept:
keine