Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Vindaloo
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Paste
Tomatoes; small
1 Scheibe(1/2") ginger
cloves garlic
1 Priseturmeric
1 Teelöffelcumin
Onions; small, chopped
Chiles; dried, red
 salt
Remaining ingredients
1/2 onion sliced
 oil
1 EsslöffelVinegar or tamarind water; or more to taste (up to 2)
 Meat; cut up (e.g. into cubes)
 Potatoes; cut up
die Zubereitung:

(from friend of Toni's in Bangalore, 1971)

Fry the sliced onion in oil. Add the spice paste and vinegar/tamarind and bring to a boil. Add meat and potatoes and fry for 10 minutes, then add a little warm water and cook until done.


Anmerkungen zum Rezept:
keine