Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
White Chili
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gGreat Northern Beans; dried/white
2 x ca. 450 gChicken Breast; boneless
1 Esslöffelolive oil
Onion chopped
cloves garlic minced
2 Dosegreen chillies chopped
2 Teelöffelground cumin
1 1/2 Teelöffeloregano dried
1/4 Teelöffelcloves ground
1/4 Teelöffelcayenne pepper
6 Tassechicken broth
3 TasseMonterey jack cheese; grated
 Sour cream; fat free
 Salsa
 Cilantro; fresh chopped
die Zubereitung:

Wash beans, cover with water (3"), soak over night. Cook chicken and cube. Drain beans and heat oil in same pot. Saute onions for 10 minutes, until clear. Stir in garlic, chilies, cumin, oregano, cloves, cayenne. Saute 2 minutes after all these are put in. Add beans and broth, bring to boil. Reduce heat and simmer until beans are very tender, stirring occasionally (for approximately two hours). Add chicken and 1 cup cheese to shili and stir until cheese melts. Season to taste with salt and pepper. Serve with remaining Cheese, sour cream, salsa, and cilantro.

Serving Size - 1 cup

Exchanges (Without topping) 3 1/3 meats, 1 bread,


Anmerkungen zum Rezept:
keine