Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Whole Wheat Crackers
Zutaten für 48 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 Deidre-Anne Penrod--FGGT98B
 *****Ingredients*****
1 1/2 Tasseall-purpose flour
1 1/2 Tassewhole wheat flour
1 Esslöffelsugar
1 1/4 TeelöffelBaking soda
1 Teelöffelsalt
1 Tassebuttermilk
1/4 Tassevegetable oil
 butter or margarine, melted
die Zubereitung:

Heat oven to 350 degrees. Mix flours, sugar, baking soda and salt. Stir in buttermilk and oil. Shape dough into 6 balls. Roll each ball into 9-inch square on lightly floured cloth- covered board. Cut into 2-1/4-inch squares; brush with butter. Place squares on ungreased cookie sheet. Sprinkle with coarse salt or sesame or poppy seed if desired. Bake 8 to 10 minutes or until crisp and golden.

About 8 Dozen Crackers

Yes, you can make crackers at home! To give them their characteristic "crack, " thinly roll out the dough and bake on ungreased cookie sheets.

#0-13-073693-7


Anmerkungen zum Rezept:
keine