Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Yerushalayim Kugel (Jerusalem Kugel)
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
7 TasseWater boiling
1 1/2 Tassesugar
3/4 Tassemargarine
1 1/2 TeelöffelSalt; (depending on taste) (up to 2)
3/4 Teelöffelpepper
1 x ca. 450 gFine noodles
eggs beaten
die Zubereitung:

Melt sugar in large pot until liquid and brown. Do not overcook. Pour in water slowly, being careful not to let the steam burn you. Bring noodles to boil again. Add margarine, salt and pepper. When margarine melts add noodles. Let cook 10 minutes. Cool for 15 minutes or longer. Add eggs. Pour into 9X13 inch greased pan. Can also be made in a deep round pan. Bake at 350° for 45 minutes. Serves 10-12


Anmerkungen zum Rezept:
keine