Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 Teelöffel | lemon rind grated |
1/2 Teelöffel | Fennel Seeds crushed |
1/4 Teelöffel | salt |
1/8 Teelöffel | pepper |
2 | Farm-raised catfish fillets, (4-ounce) |
| Vegetable cooking spray |
Combine first 4 ingredients; rub mixture on both sides of fillets. Cover and chill at least 4 hours.
Cut each fillet lengthwise into 2 strips. Thread evenly onto 4 (8-inch) skewers.
Coat grill rack with cooking spray, and place on grill over medium-hot coals. Place fish on rack, and cook 6 minutes on each side or until fish flakes easily when tested with a fork. Yield: 2 servings (serving size: 2 strips of fish).
Per serving: 153 Calories; 5g Fat (28% calories from fat); 26g Protein; 1g Carbohydrate; 92mg Cholesterol; 335mg Sodium
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |