Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Zhug
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 kleinMild red peppers
Fresh chilies (up to 3)
Handful of coriander leaves
1 1/2 Esslöffelcoriander ground
cloves garlic
Cardamoms; seeds of
2 Teelöffellemon juice
die Zubereitung:

The following spice mixtures are just samples of how to make each mixture. There are many many varieties of each mixture and the below recipes can be modified to fit individual tastes. Most will keep for 3 or 4 months.

Remove seeds from chilies. Finely chop peppers and coriander. Blend all ingredients into a paste. Keeps upto 2 weeks in the refrigerator. Posted to Tnt - Prodigy's Recipe Exchange Newsletter by crmcbride@juno.com (Caroline


Anmerkungen zum Rezept:
keine