Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Ziti with Fresh Tomato-Olive Sauce
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
8 x ca. 30 gZiti or mostaccioli pasta
2 Esslöffelolive oil
2 Esslöffelbalsamic vinegar
cloves garlic minced
1/3 Tassebasil fresh, thinly sliced
1/2 TassePitted kalamata olives -Or
4 x ca. 30 gCn sliced & pitted black Olives, drained
1 TeelöffelDrained capers, optional
1/2 Teelöffelred pepper crushed flakes
4 grossTomatoes, halved crosswise
4 x ca. 30 gGoat cheese crumbled or
1/4 Tasseparmesan
 salt
 pepper
die Zubereitung:

Cook pasta according to package directions. Meanwhile in a large serving bowl, combine the oil, vinegar, garlic, basil, olives, capers and red pepper flakes. Place a strainer over the serving bowl; squeeze the juice from the tomato halves into strainer. (Push on seeds with back of a wooden spoon to extract tomato liquid.) Discard the seeds. Coarsely chop tomatoes and add to olive mixture; toss well. Drain pasta and add to the bowl; toss well. Sprinkle with cheese if desired. Season with salt and pepper to taste.


Anmerkungen zum Rezept:
keine