Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Ajam Ati Goreng (Fried Chicken Livers)
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 x ca. 450 gChicken livers
1/2 x ca. 450 gtomatoes
Red Spanish peppers
 garlic
onions
 Oil to fry in
die Zubereitung:

chop the peppers, garlic and onions and fry them in the oil. When it is nice brown, add the chickenlivers, pour some salt on them, and fry them with it all. Slice the tomatoes and fry them with them.

Eat this with white rice, cooked in the Indonesian way (without salt or butter).

It is great with sajoer lodeh, I will send this recipe separated.


Anmerkungen zum Rezept:
keine