Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Tasse | sauce white |
2 1/2 Tasse | Turkey, cooked |
1 Tasse | Celery diced |
1 | green pepper diced |
2 Esslöffel | olive oil |
1 | cloves garlic crushed |
1 1/2 Tasse | Tomato puree |
1/2 Tasse | mushrooms sliced |
1/2 Teelöffel | basil |
1 | Chicken bouillon cube |
3 Tasse | spaghetti cooked |
1 | salt |
1 | pepper |
Cube cooked turkey. Cook thin spaghetti according to directions. Make white sauce (See Micro Cookbook recipe). In medium saucepan heat oil, add garlic, celery, green pepper, mush- rooms and cook until tender. Add tomato puree, bouillon, basil, salt and pepper to taste, reduce heat and simmer 10 minutes. In casserole dish spread half the white sauce. Add half the spaghetti and tomato mixture plus turkey. Repeat layers. Bake at 350 deg for 30 minutes.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |