Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cardamom Carrots
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gCarrots, peeled and diagonally sliced
 ( 1/4" thick)
1/4 Tassebutter unsalted
4 TeelöffelFreshly grated orange rind
Cardamom pods, hulled and seeds pounded in a mortar
 (or 1/2-1 tsp. ground cardamom)
 salt
die Zubereitung:

Steam carrots for 5 to 7 minutes or just until tender. Melt butter; add grated orange rind and cardamom. Toss carrots in butter mixture. Add salt to taste. Place in serving dish. May be prepared ahead and reheated over low heat. Serves 8 Typed in MMformat by cjhartlin@msn. Com

Friends Cookbook.


Anmerkungen zum Rezept:
keine