Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Dutch Baby Pancake
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
eggs
1 Tassemilk
1 Tasseflour
1/4 Tassebutter
die Zubereitung:

Preheat oven to 425. Place a 9x13 pan into the hot oven with the butter.

Beat eggs well with a wisk or blender, add milk and continue beating, slowly beat in the flour. Pour batter in the Hot pan with sizzling melted butter.

Bake 20-25 minutes. Do not open oven door to peak. Serve immediately with one of the following: 1. a squeeze of fresh lemon juice and a sprinlking of powdered sugar 2. sauted vegetables in the center of the pancake 3. sauted fresh fruit (apple, peach, cherries, etc.)

‹‹‹‹‹

Per serving: 630 Calories; 36g Fat (52% calories from fat); 21g Protein; 54g Carbohydrate; 439mg Cholesterol; 400mg Sodium


Anmerkungen zum Rezept:
keine