Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
French Pear Pie
Zutaten für 9  Menge anpassen
die Zutaten:
6 TassePeeled and sliced pears
2 Esslöffellemon juice
1/3 Tassesugar
1/3 Tasseall-purpose flour
1/2 Teelöffelginger ground
1/3 Tassecorn syrup light
Unbaked 9-inch pastry shell
1/3 Tasseall-purpose flour
1/3 Tassebrown sugar firmly packed
2 Esslöffelbutter or margarine
die Zubereitung:

Combine pears and lemon juice; toss gently. Combine sugar, 1/3 cup flour, and ginger; add sugar mixture and corn syrup to pears. Spoon mixture into pastry shell.

Combine 1/3 cup flour and brown sugar in a small bowl; blend well. Add butter; mix until crumbly. Sprinkle on pear mixture. Bake at 450 degrees F for 15 minutes. Reduce heat to 350 degrees F, and bake 30 minutes longer. Yield: One 9-inch pie.

From Ethel C. Jernegan of Georgia in October, 1987 "Southern Living" Typos by Jeff Pruett


Anmerkungen zum Rezept:
keine