Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Mediterranean Seafood Casserole
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 Tasseolive oil
cloves garlic minced
Onion chopped
Bayleaf crumbled
1/2 Teelöffelthyme
1 Teelöffelsugar
1/4 TasseDry white wine (or stock)
1 Dose(28 oz) tomatoes
2 Esslöffelparsley fresh chopped
 salt
 pepper
1 x ca. 450 gLarge raw shrimp
1 1/2 x ca. 450 gHalibut steak
1/2 x ca. 450 gFeta
1/2 Tassebread crumbs
1/4 Tassebutter melted
1/4 Tasseparsley fresh, chopped
die Zubereitung:

Heat oil in pan, and cook onion and garlic 3 minutes. Stir in bay leaf, thyme, sugar, wine, tomatoes, parsley (2 Tablespoon) and bring to a boil. Simmer covered, 30 mins. Shell and clean shrimp. Skin and bone halibut and cut into 1" cubes. Butter a large shallow baking dish. Crumble Feta cheese and spread it into the dish evenly. Pour tomato mixture over the Feta. Set the shrimps and halibut in the pan in a single layer, pressing down so each piece is covered by the sauce. Combine bread crumbs, melted butter and parsley. Spread this mixture over the top of the fish. Bake for 20-25 minutes until the fish is tender.

Recipes sent to me from Bill, wight@odc. Net


Anmerkungen zum Rezept:
keine