Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Minestrone Soup
Zutaten für 100 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 x ca. 4 LiterWater boiling
2 x ca. 450 gCarrots fresh
4 TeelöffelGarlic Dehy Gra
2 x ca. 450 gcelery fresh
3 ca. 1 LiterTomatoes # 10 Can
2 x ca. 450 gCabbage White Fresh
2 1/16 x ca. 450 gBeans Green #10
2 x ca. 450 gPotatoes French Fz
3 7/16 x ca. 450 gBeans Kidney #10
2 x ca. 450 gonions dry
8 x ca. 30 gPepper Swt Grn Fresh
1 1/2 ca. 1 LiterMacaroni; 10 Lb
1/16 x ca. 450 gSoup Gravy Base Beef
2 TasseSalad Oil; 1 Gal
2 TeelöffelPepper Black 1 Lb Cn
die Zubereitung:

1. Saute' Garlic And Onions In Salad Oil Or Shortening Until Tender. Set Aside For Use In Step 4.

2. Stir Soup And Gravy Base In Boiling Water To Make Stock.

3. Add Carrots And Celery. Bring To A Boil. Cover; Redu Simmer 15 Minutes .

4. Add Saute'ed Garlic And Onions, Peppers, Potatoes, Cabbage, Tomatoes, Green Beans, Kidney Beans, Macaroni, Ad Pepper; Bring To A Boil; Reduce Heat;

Simmer 30 Minutes Or Until Vegetables Are Tender.

And Fry With Onions.

Onions.

Recipe No. A-11.

(Recipe No. P-2) May Be Used.

Carrots And 2 Lb 12 Oz Fresh Celery A.P. Will Yield 2 Lb Chopped Celery.

Chopped Peppers; 3 Lb 11 Oz Fresh White Potatoes A.P. Will Yield 3 Lb Diced Potatoes; 2 Lb 8 Oz Fresh Cabbage A.P. Will Yield 2 Lb Chopped Cabbage.


Anmerkungen zum Rezept:
keine