Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Ortega Hot Poppers
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Dose(3 1/2 oz) whole jalapenos; drained
1 TasseCheddar cheese shredded
3 x ca. 30 gcream cheese softened
1/4 Tassecilantro Fresh, chopped
1/2 Tasseall-purpose flour
Eggs lightly beaten
2 TasseCornflakes cereal; crushed
 vegetable oil
 Thick & chunky salsa-- mild; medium or hot
 sour cream optional
die Zubereitung:

Cut jalapenos lengthwise into halves; remove seeds. Blend cheddar cheese, cream cheese and cilantro in small bowl. Place 1 to 1-1/2 teaspoons cheese mixture into each jalapeno half; chill for 15 minutes or until cheese is firm. Dip each jalapeno in flour; shake off excess. Dip in eggs; coat with cornflake crumbs. Add oil to 1 inch depth in medium skillet; heat over high heat for 1 minute. Place jalapenos in oil; fry, turning frequently with tongs, until golden brown on all sides. Remove from skillet; place on paper towels. Serve with salsa and sour cream for dipping. Makes 8 servings.


Anmerkungen zum Rezept:
keine