Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Paella
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gFrying Chicken; Cut Into 8 Pieces
1 Teelöffelsalt
1 Teelöffelblack pepper
1 Teelöffellemon juice
cloves garlic minced
6 Esslöffelcanola oil
Italian Sausage; Cooked And Sliced
1 TasseOnion chopped
1 Tassegreen pepper chopped
2 Tasserice uncooked
1/2 Tassetomato sauce
3 1/2 TasseBoiling Water Or Fish Stock Or Chicken Broth
1/2 TeelöffelSaffron
1 Tassepeas frozen
1/2 x ca. 450 gRaw Scallops
3 mittelPimiento; Sliced
die Zubereitung:

Wash and dry the chicken. Make a paste of the salt, pepper, lemon juice, garlic and two tablespoons of canola oil. Rub onto the chicken pieces. Heat the remaining oil in a large deep skillet and brown the chicken. Add the sausage, onions and green pepper. Cook over low heat for ten minutes, stirring frequently. Add the rice; cook five minutes. Mix in the tomato sauce and water or stock and saffron. Cover and cook over medium heat 20 minutes. Stir. Add the peas, shrimp and scallops; recover and cook five minutes longer. Garnish with pimentos.

to Mc-Recipe Digest V1 #679 by Peg Baldassari <Baldassari@CompuServe.Com>


Anmerkungen zum Rezept:
keine