Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Paprika Chicken
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 x ca. 450 gChicken; cutup , (up to 5)
1 Tassetomatoes canned
green pepper chopped
1 kleinonion sliced
2 Esslöffelpaprika
cloves garlic minced
1 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
1/4 Teelöffeloregano
1/4 Tasseall-purpose flour
1 Tassesour cream
die Zubereitung:

Put 11/2 cups water and all ingredients except flour and sour cream into crockpot. Stir to blend. Cover pot and cook on Low for 9 to 10 hours until chicken is tender. Remove chicken pieces from cooker. Skim off fat. Turn control to High. Blend flour with 1/4 cup cooled juices from crockpot. Mix into liquid in cooker. Stir until thickened. Blend in sour cream. Return chicken to pot. Heat through, but do not boil. Serve with noodles.


Anmerkungen zum Rezept:
keine