Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
A+ Brownies
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Brownie Base
1 PackungSemi sweet; (12 oz.)
 Chocolate chips; minia
1/2 Tassesugar
1/4 Tassebutter
eggs
1 Teelöffelvanilla
1/2 Teelöffelsalt
2/3 Tasseflour
Topping
1 PackungCream cheese; (8 oz.)
 Softened
1/2 Tassesugar
2 Esslöffelbutter softened
eggs
2 Esslöffelmilk
1 Esslöffelflour
1/2 Teelöffelalmond extract
die Zubereitung:

To make base: In large bowl, combine sugar and butter; beat until creamy. Add eggs, vanilla and salt; mix well. In small micro proof bowl, melt 1 and 1/4 cups of the mini chocolate chips until smooth. Add melted chocolate and flour to first mixture. Pour into well greased 9 x 9 inch square pan. Set aside.

To make topping: In a small bowl, combine cream cheese, sugar and butter; beat until creamy. Add eggs, milk, flour and almond extract; beat well. Stir in remaining 3/4 cup of mini chocolate chips. Pour over brownie base.

Bake in 350 degree oven for 40 to 45 minutes. Cool completely and cut into small pieces these are very rich, and taste best if chilled. Store in refrigerator. Makes 16 to 24 brownies.


Anmerkungen zum Rezept:
keine