Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Aatish-E-Champ
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
900 GrammTender lamb chops
100 GrammGinger paste
50 GrammGarlic paste
1 EsslöffelSalt; (15 g)
1 TeelöffelBlack pepper powder; (5 g)
1/2 TasseRogan; (120 ml)
100 MilliliterBrown onion paste
4 EsslöffelTamarind pulp; (60 ml)
50 GrammGaram masala powder
50 MilliliterRed chilli paste
50 GrammGram flour
2 EsslöffelJaggery pulp; (30 ml)
die Zubereitung:

Clean the tender lamb chops and marinate in ginger paste, garlic paste, salt, pepper, rogan, brown onion paste, tamarind pulp, garam masala powder and red chilli paste. Lightly roast the gram flour and add it to the marinated lamb chops. Mix well. Add little jaggery to the marinated lamb chops and keep aside for four hours.

Put the lamb chops on skewers (sheekh) and cook in a clay oven (tandoor) for 20 to 25 minutes or till done. Serve hot.


Anmerkungen zum Rezept:
keine