Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2/3 Tasse | Freshly-squeezed orange juice |
1/4 Tasse | Achiote paste |
2 | Jalapeno chiles; stemmed and seeded, |
| (2 to 3) |
| If desired |
7 | cloves garlic peeled |
1 Esslöffel | black peppercorns |
1 Esslöffel | salt |
1 Bund | Cilantro; stems and leaves |
Combine 1/3 cup of the orange juice, the achiote paste, jalapenos, garlic, peppercorns and salt in a blender or food processor. Puree until the peppercorns are completely crushed. Add the cilantro and the remaining 1/3 cup orange juice and puree until smooth. This recipe yields about 1 1/2 cups of marinade.
Recipe
Milliken From the Tv Food Network - (Show # Th-6163 broadcast
Formatted for MasterCook by Mr Mad, aka Joe Comiskey - jpmd44a@prodigy. Com
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |