Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Acorn Squash with Apple Stuffing
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Acorn squash; (1 1/4 lb.)
2 Esslöffelmargarine melted
 salt
 cinnamon
Stuffing
1/4 Tasseraisins
1/4 Tassewine sweet
3 mittelApples
4 Esslöffelmargarine
1/4 Tassebrown sugar
1 Esslöffellemon juice
die Zubereitung:

Halve the squashes and scoop out seeds and stringy interiors. Trim undersides so halves will sit flat. Brush cut surfaces with melted margarine and sprinkle with salt and cinnamon. Place in baking pan with cut sides down. Put 1/2 cup water in pan, or enough to just cover the bottom of pan. Bake squash 30 minutes in preheated 350~ oven.

While squash is baking, soak raisins in wine to plump. Chop apples to 1/2 inch cubes, peeled or unpeeled. In small frying pan melt margarine and add apples. Cook 3-5 minutes, until slightly wilted. Stir in sugar and lemon juice.

When squash has cooked 30 minutes, turn cut sides up. Drain raisins, add to apple mixture. Then fill squash cavities. Cover and bake 20-30 minutes more or until tender.

from the Www Mm-format by Petra <phildeb@gmx. Net>


Anmerkungen zum Rezept:
keine