Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 1/2 Tasse | Chili powder; (Santa Cruz is |
| Prefered) |
4 Esslöffel | garlic crushed |
6 x ca. 30 g | lime juice fresh |
4 Esslöffel | brown sugar |
2 Esslöffel | balsamic vinegar |
6 | Well trimmed New York Strips cut to; (14-ounce) |
| 2-inch thick |
| salt |
| pepper ground |
Combine all ingredients to form a paste.
New York Strip:
Salt and pepper the meat. Rub liberally with adovado marinade.
Grill to desired temperature.
Per serving: 752 Calories (kcal); 30g Total Fat; (28% calories from fat); 23g Protein; 151g Carbohydrate; 0mg Cholesterol; 1834mg Sodium Food Exchanges: 6 1/2 Grain(Starch); 0 Lean Meat; 0 Vegetable; 1 Fruit; 6 Fat; 2 1/2 Other Carbohydrates
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |