Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 Esslöffel | olive oil |
1 | Onion chopped |
1 | red bell pepper chopped |
1 Packung | Frozen lima beans; (10 ounce) |
1 | Cooked ham steak; chopped |
1 Dose | Corn kernels; (15 1/4 ounce) |
1/2 Tasse | chicken stock |
1 Teelöffel | turmeric |
1 Teelöffel | red pepper crushed |
1 Packung | Cooked orzo; (pasta) |
| salt |
| pepper |
In a large skillet, heat 2 tablespoons olive oil. Saut, chopped onion. Add chopped red bell pepper, frozen lima beans, cooked ham. Make sure all is combined.
Add to skillet: corn and chicken stock. Continue to saut, for 2 minutes more.
Add ground turmeric, crushed red pepper, salt & pepper (to taste).
Add pasta to skillet. Combine all and serve immediately.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |