Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Anchovy And Cherry Tomato Bruscetta
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Mini French sticks
Cloves garlic; peeled but left (2
 To 3)
 Whole
 olive oil extra virgin
 Sea salt flakes and coarsely ground
 black pepper
125 GrammWell-flavoured cherry tomatoes; stalks removed and
 Sliced
75 GrammAnchovy fillets in olive oil; drained (Ortiz)
die Zubereitung:

1 Cut the bread diagonally across into thin slices. Heat a ridged cast iron griddle on a medium heat.

2 Grill some bread slices for about a minute on each side until golden and very slightly charred in places.

3 As soon as each batch of bread is ready, rub one side of each slice with a peeled garlic clove, drizzle with olive oil and sprinkle with some sea salt flakes and pepper.

4 Top each slice of bread with two slices of tomato and one twisted anchovy fillet. Serve straight away.


Anmerkungen zum Rezept:
keine