Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Apple Cider Ice
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
10 TasseUnfiltered apple cider
 Peel of 1 orange
Cinnamon sticks
1 PriseGrated nutmeg -; (lg pinch)
cloves whole
1/2 TasseCalvados or apple brandy
2 1/2 TasseSugar syrup
 (2 cups water and 1/2 cup sugar; heated
 Until sugar dissolves)
4 TasseSparkling cider
4 TeelöffelApple cider vinegar
2 Esslöffellemon juice freshly squeezed
die Zubereitung:

In a large heavy-bottomed saucepan, combine all the ingredients. Heat until the mixture begins to simmer. Decrease to medium-low heat and let the mixture steep and reduce (but do not let boil) to 8 cups, about 1 hour. Refrigerate until cold. Pour reduced liquid into a shallow pan. Freeze, stirring every 1/2 hour, until hard, about 3 to 4 hours. This recipe yields 2 quarts.

Recipe

Formatted for MasterCook by Joe Comiskey, aka Mr Mad - jpmd44a@prodigy. Com -or- Mad-Squad@prodigy. Net


Anmerkungen zum Rezept:
keine