Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/2 Tasse | butter unsalted |
1 mittel | onions diced |
2 | Garlic cloves finely chopped |
2 | Red bell peppers; diced |
2 | zucchini diced |
2 | Yellow summer squash; diced |
1 Tasse | Frozen lima beans |
1 Tasse | Fresh or frozen corn kernels |
| salt |
| pepper ground |
2 Esslöffel | sage chopped |
In a skillet over medium-high heat, melt butter. Add onion; cook until translucent, 2 minutes. Add garlic, bell peppers, zucchini, squash, lima beans, and corn. Season with salt and black pepper; cook, stirring, until vegetables are tender, 10 minutes. Stir in sage, and serve. Serves 8.
for MC5): "by Lynn Thomas - Lynn_Thomas@prodigy. Net"
Per serving: 152 Calories (kcal); 12g Total Fat; (67% calories from fat); 3g Protein; 10g Carbohydrate; 31mg Cholesterol; 15mg Sodium Food Exchanges: 1/2 Grain(Starch); 0 Lean Meat; 1 Vegetable; 0 Fruit; 2
1/2 Fat; 0 Other Carbohydrates
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |