Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Baby Squash with Capers And Parsley
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 1/2 Esslöffelolive oil
2 x ca. 450 gWhole baby squash; (such as zucchini,
 Crookneck
 Andpattypan)
3 Esslöffelwater
6 EsslöffelDrained capers; minced
4 1/2 Esslöffelparsley fresh, chopped
3 Esslöffellemon juice fresh
die Zubereitung:

Heat oil in large skillet over medium-high heat. Add squash and water. Cover; cook squash until almost crisp-tender, about 4 minutes. Uncover; stir until liquid evaporates and squash is crisp-tender, about 2 minutes. Transfer to bowl.

Add capers, parsley and lemon juice to squash and toss to coat.

Season to taste with salt and pepper. Serve warm or at room temperature.

Serves 10.

Per serving: 555 Calories (kcal); 61g Total Fat; (96% calories from fat); 1g Protein; 5g Carbohydrate; 0mg Cholesterol; 11mg Sodium Food Exchanges: 0 Grain(Starch); 0 Lean Meat; 0 Vegetable; 1/2 Fruit; 12 Fat; 0 Other Carbohydrates


Anmerkungen zum Rezept:
keine