Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Baked Bosc Pears on the Half Shell
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Fresh Northwest Bosc Pears
 Choice of Fillings
1/2 Tassewater
1/2 Tassebrown sugar packed
1 Esslöffelbutter or margarine
1/2 Teelöffelcinnamon ground
Raisin Filling
1/4 Tasseraisins
2 Esslöffelnuts chopped
Date Filling
1/3 TasseSnipped dated
2 Esslöffelnuts chopped
1/2 Teelöffelorange peel
die Zubereitung:

Halve and core pears; fill centers with desired filling. Combine remaining ingredients; bring to boil and pour over pears. Bake at 350 degrees F. 45 minutes or until tender; baste frequently with syrup.

Quantity: Makes 6 servings.

Per serving: 847 Calories (kcal); 32g Total Fat; (31% calories from fat); 7g Protein; 144g Carbohydrate; 31mg Cholesterol; 172mg Sodium Food Exchanges: 1/2 Grain(Starch); 1/2 Lean Meat; 0 Vegetable; 2 Fruit; 6 Fat; 7 Other Carbohydrates


Anmerkungen zum Rezept:
keine