Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/3 Tasse | sugar |
1 Teelöffel | cornstarch |
1 gross | Nectarine; cut into 1/2-inch |
| Pieces (about 1 |
| Cup) |
1 Tasse | Blackberries; picked over |
1/2 Tasse | all-purpose flour |
1/2 Teelöffel | baking powder |
1/4 Teelöffel | salt |
2 1/2 Esslöffel | Cold unsalted butter; cut into bits |
1/4 Tasse | milk |
2 Esslöffel | Almonds sliced |
Preheat oven to 400F.
In a bowl stir together sugar and cornstarch. Add fruit and combine well.
In another bowl whisk together flour, baking powder, and salt and add butter. Blend mixture until it resembles coarse meal and stir in milk, stirring until dough is just combined.
In a buttered 8-inch-square baking dish spread fruit mixture and drop dough onto it in 4 mounds.
Sprinkle almonds over cobbler and bake in middle of oven 20 minutes, or until top is golden.
Serves 2.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |