Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Blini
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Blini
1 Tassemilk
2 TeelöffelDried yeast
eggs
2 Tasseflour
1 Tassebuckwheat flour
250 Grammsour cream
Toserve
 Smoked Salmon
 sour cream
 Dill
die Zubereitung:

Warm milk to blood heat and sprinkle over yeast. Leave for 10 minutes until frothy.

Separate eggs and beat into yeast mixture with a fork.

Mix flour and wholemeal flour together in a large bowl.

Mix yeast into flours until smooth.

Cover with plastic wrap and stand in a warm place for about an hour until frothy.

Beat egg whites until stiff and fold into yeast mixture with sour cream.

Cover and stand for 15 minutes.

Cook tablespoonsful in a lightly greased frying pan. Turn when golden.

Serve warm with sour cream, smoked salmon and dill or fish pate and hard boiled egg.


Anmerkungen zum Rezept:
keine