Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Blt Salad
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Bacon slices; (about 1/4 pound)
1/4 Loaf Italian bread
1/4 Teelöffelgarlic minced
1 Esslöffellemon juice fresh
1/4 Tassemayonnaise
1 Esslöffelwater
1 kleinred onion
1/2 x ca. 450 gCherry tomatoes; (about 3/4 pint)
Head Boston lettuce
die Zubereitung:

In a skillet cook bacon over moderate heat, stirring occasionally, until crisp. Reserving 1 tablespoon bacon fat in skillet, drain bacon on paper towels and crumble. Cut bread into enough 3 /4 - inch cubes to measure 1 cup. Heat fat over moderately high heat until hot but not smoking and saute bread cubes with salt to taste, stirring, until; golden brown. Transfer croutons to paper towels to drain and cool.

In a small bowl whisk together garlic, lemon juice, mayonnaise, water, and salt and pepper to taste. Slice onion and halve tomatoes. Tear lettuce into bitesize pieces.

In a large bowl toss together onion, tomatoes, lettuce, half of bacon and croutons, salt and pepper to taste, and enough dressing to coat.

Divide salad between 2 plates and top with remaining croutons and bacon.

Per serving: 1051 Calories (kcal); 71g Total Fat; (58% calories from fat); 28g Protein; 85g Carbohydrate; 52mg Cholesterol; 1613mg Sodium Food Exchanges: 3 1/2 Grain(Starch); 1 1/2 Lean Meat; 5 Vegetable; 0 Fruit; 7 1/2 Fat; 0 Other Carbohydrates


Anmerkungen zum Rezept:
keine