Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cabbage And Beet Slaw
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 mittelBeets; trimmed
4 TasseCabbage thinly sliced
1 1/2 Esslöffelcider vinegar
2 Teelöffeldijon mustard
2 Teelöffelorange peel grated
1 Teelöffelhoney
6 Esslöffelolive oil
1 Teelöffelcaraway seeds
 Shredded fresh basil or chopped fresh
 parsley
die Zubereitung:

Preheat oven to 375F. Wrap beets in foil. Bake until tender when pierced with knife, about 1 1/2 hours. Cool. Peel beets. Cut into 2 x 1/4 x 1/4-inch strips. Place in medium bowl.

Place cabbage in large bowl. Combine cider vinegar, Dijon mustard, grated orange peel and honey in small bowl. Gradually beat in oil. Add caraway seeds. Pour enough dressing over beets to coat. Pour remaining dressing over cabbage and mix. Season both salads with salt and pepper.

Arrange cabbage around edge of platter. Mound beets in center. Garnish with basil and serve.


Anmerkungen zum Rezept:
keine