Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 x ca. 450 g | Cabbage shredded |
1/2 x ca. 450 g | turkey breast ground |
| salt |
| pepper |
1 mittel | Onion chopped |
1 Tasse | Long-grain white rice |
28 x ca. 30 g | Spaghetti sauce |
1/2 Tasse | water |
1/2 Teelöffel | garlic powdered |
1/4 Teelöffel | basilicum dried |
1/4 Teelöffel | salt seasoned |
Place half of cabbage on bottom of crockpot. Crumble ground turkey (do not brown first) over top. Sprinkle with salt & pepper. Evenly distribute onion and rice over all. Top with remaining cabbage, salt & pepper and garlic powder. Combine spaghetti sauce, water, basil and seasoned salt. Pour over cabbage.
Cover and cook, on low, for 5-6 hrs.
My Notes: This did not freeze as well as I thought it would.
Cal 246.5 Fat 9.1 Fiber 5 Cff 26.6%
by MM_Buster v2.0l.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |