Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 x ca. 30 g | Glace cherries |
1 x ca. 30 g | Angelica |
1 x ca. 30 g | Mixed dried fruit |
4 | Sponge fingers |
4 | Eggs and 2 egg yolks |
1/2 x ca. 1/2 Liter | cream |
1/2 x ca. 1/2 Liter | milk |
2 x ca. 30 g | sugar |
| Vanilla essence to taste |
1 | Glass sherry |
2 | Kiwis |
1/4 x ca. 1/2 Liter | cream |
1 Esslöffel | sherry |
Finely chop cherries, angelica, miced fruit and roughly chopped sponge fingers. Mix together and fill each buttered ramekin. Add the glass of sherry.
Whisk together egg yolks and whole eggs. Add cream, milk and sugar. Add vanilla essence. Pour through a sieve, then fill ramekin moulds
Put the ramekins into a roasting tray filled with water (Baine-Marie) and place in the over for 15-20 minutes at gas mark 6, 200 C. Allow the puddings to cool slightly, loosen and turn out.
Serve with Kiwi sauce, fresh Kiwi slices, chopped dried fruit and fresh mint.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |