Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Caesar Salad
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Anchovy fillets
cloves garlic peeled
2 Esslöffeldijon mustard
1/2 EsslöffelWorcestershire Sauce
1 Esslöffelbalsamic vinegar
 lemonjuice of 1/2 lemon
1/3 Tasseolive oil
 salt
 black pepper freshly ground
1/4 TasseParmesan cheese freshly grated
Romaine lettuce head; washed, dried,
 And torn into pieces
 Parmesan cheese shavings
die Zubereitung:

Finely chop the anchovy fillets with the garlic and transfer to a large bowl. Whisk in mustard, Worcestershire sauce, balsamic vinegar, and lemon juice. Gradually add olive oil, whisking constantly until vinaigrette emulsifies (oil and vinegar mixture bind together). Season with salt and pepper to taste. Stir in the Parmesan. Add the Romaine and toss to coat. Serve topped with Parmesan shavings. This recipe yields 2 to 3 generous servings.

Recipe

Web-Site - http://www. Foodtv. Com

Formatted for MasterCook by Joe Comiskey, aka Mr Mad - jpmd44a@prodigy. Com -or- Mad-Squad@prodigy. Net


Anmerkungen zum Rezept:
keine