Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
12 x ca. 30 g | bacon |
1/2 Tasse | onion chopped |
1/2 Tasse | celery chopped |
1/2 Tasse | green pepper chopped |
1/2 x ca. 450 g | Raw shrimp; cleaned |
1 Dose | Chopped tomatoes; undrained (14 1/2 |
| Ounces) |
1 Dose | Chopped mushrooms; drained (4 ounces) |
1 Teelöffel | sugar |
1 Teelöffel | Worcestershire Sauce |
1/2 Teelöffel | salt |
1/2 Teelöffel | chilli powder |
1/4 Teelöffel | garlic powdered |
1 Prise | sauce hot |
2 Esslöffel | Martha White allpurpose flour |
2 Tasse | water |
1/2 Tasse | Martha White's Jim Dandy Quick Grits |
1/2 Teelöffel | salt |
Preheat oven to 350 degrees. Cook bacon, drain and crumble. Saut, onion, celery and green pepper in 2 tablespoons of the bacon drippings. Add shrimp and cook just until pink. Remove from heat and drain. Add tomatoes, mushrooms, half of bacon, sugar, Worcestershire sauce, half teaspoon salt, chili powder, garlic powder, hot sauce and flour. Bring water to a boil in saucepan. Slowly stir in grits and half teaspoon salt, cook 4 to 5 minutes, stirring occasionally. Combine grits and shrimp mixture. Pour into a greased 2quart baking dish. Bake 25 minutes. Garnish with remaining bacon.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |