Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cajun Grits Creole
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
12 x ca. 30 gbacon
1/2 Tasseonion chopped
1/2 Tassecelery chopped
1/2 Tassegreen pepper chopped
1/2 x ca. 450 gRaw shrimp; cleaned
1 DoseChopped tomatoes; undrained (14 1/2
 Ounces)
1 DoseChopped mushrooms; drained (4 ounces)
1 Teelöffelsugar
1 TeelöffelWorcestershire Sauce
1/2 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelchilli powder
1/4 Teelöffelgarlic powdered
1 Prisesauce hot
2 EsslöffelMartha White allpurpose flour
2 Tassewater
1/2 TasseMartha White's Jim Dandy Quick Grits
1/2 Teelöffelsalt
die Zubereitung:

Preheat oven to 350 degrees. Cook bacon, drain and crumble. Saut, onion, celery and green pepper in 2 tablespoons of the bacon drippings. Add shrimp and cook just until pink. Remove from heat and drain. Add tomatoes, mushrooms, half of bacon, sugar, Worcestershire sauce, half teaspoon salt, chili powder, garlic powder, hot sauce and flour. Bring water to a boil in saucepan. Slowly stir in grits and half teaspoon salt, cook 4 to 5 minutes, stirring occasionally. Combine grits and shrimp mixture. Pour into a greased 2quart baking dish. Bake 25 minutes. Garnish with remaining bacon.


Anmerkungen zum Rezept:
keine