Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cajun Jambalaya
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Chicken breast halves; skinned
1 EsslöffelCajun seasoning
3 Esslöffelbutter melted
3/4 x ca. 450 gFresh shrimp; peeled and deveined
2 Esslöffelvegetable oil
1/2 x ca. 450 gsausage smoked, sliced
green pepper chopped
Onion chopped
1 Esslöffelgarlic minced
1 DoseTomatoes; chopped (28 oz)
1/2 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelpepper
1/2 TeelöffelCajun seasoning
1 TasseLong grain rice; uncooked
1 1/2 Tassewater
die Zubereitung:

Place chicken in lightly greased baking dish. Sprinkle with Cajun seasoning. Bake uncovered at 375 degrees for 15 minutes. Drizzle melted butter over chicken and bake an additional 20 minutes or until tender. Cool and coarsely shred chicken. Set aside. Saute shrimp in hot oil until pink. Set aside. In a Dutch oven, saute sausage until browned. Add green pepper, onion and garlic. Saute until tender. Add tomatoes, salt, pepper and seasoning. Simmer 20 minutes, covered. Add rice and water to Dutch oven. Cover and simmer 15 minutes. Uncover and cook 10 more minutes or until rice is done. Stir in shrimp and chicken. Heat through. Yield: 6 servings.


Anmerkungen zum Rezept:
keine