Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cajun Salmon with Sweet Potato
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
100 g; (4 oz) salmon
 Fillets
2 TeelöffelSchwartz Cajun Seasoning
For The Sweet Potato
675 GrammSweet potato cubed; (1 1/2 lb)
3 EsslöffelHalf fat creme fraiche
1 EsslöffelSchwartz Cajun Seasoning
Leeks; finely sliced
die Zubereitung:

Pre-heat the oven to 200 °C, 400F, Gas Mark 6. Place the salmon on a baking sheet and sprinkle the Cajun Seasoning over both sides. Bake for 15-20 minutes

Meanwhile, place the sweet potato in a large pan of boiling salted water and cook until tender. Drain. Mash well and stir in the Creme Fraiche and Cajun Seasoning. Blanch the leeks until softened and drain.

Place the sweet potato on the plate, scatter over the leeks and top with the salmon.


Anmerkungen zum Rezept:
keine