Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
California Grill Texas Tortilla Soup
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
8 Tassechicken broth
2 Teelöffelcumin
3 TeelöffelGround New Mexico chile powder
1 1/2 x ca. 450 gBoneless skinless chicken breasts; diced
1 Tasseonions diced
1 Tassecelery diced
jalapenos minced
 (or 1/2 cup minced canned jalapenos)
1 Esslöffelgarlic minced
3/4 Tassebutter
1/2 Tasseflour
1/2 TasseHalf-and-half
1/4 Tassecilantro minced
3/4 Tassegreen onions chopped
1 1/2 TasseShredded Jack cheese; optional
2 TasseTortilla strips
die Zubereitung:

Bring chicken broth, cumin and chile powder to boil. Meanwhile, saute chicken, onions, celery, jalapenos and garlic in 1/4 cup butter in skillet over medium heat until chicken juices run clear when pricked with fork, about 10 minutes. Remove from skillet and set aside. Melt remaining 1/2 cup butter in same skillet over medium-low heat. Stir in flour to make roux and cook until thickened, 2 to 3 minutes. Stir roux into boiling stock, then add chicken-vegetable mixture. Remove from heat and add half-and-half and cilantro, stirring until smooth. Garnish with chopped green onions, cheese and tortilla strips. Yields 6 servings.

Each serving: 532 calories; 1, 420 mg sodium; 120 mg cholesterol; 33 grams fat; 27 grams carbohydrates; 31 grams protein; 2.31 grams fiber

Recipe

Grill in Camarillo, Ca

Formatted for Mastercook by Lynn Thomas - Lynn_Thomas@prodigy. Net


Anmerkungen zum Rezept:
keine